torsdag den 28. februar 2008

Sejlskibskontoret nu med blogs

Ja - så blev det tid til at lave en midlertidig blog på Sejlskibskontoret. Jeg mener at vi har brug for det! Er der nogle emner der ligger brugerne på sinde?

7 kommentarer:

Jesper Hjorth Johansen sagde ...

Så er det jeres tur! Hvordan går det med matrosklubben?

Steen sagde ...

Hej Jesper.

Jeg er godt nok lidt for gammel til at være medlem af matrosklubben, men derfor kan jeg jo godt sige: Fint at skipper udnytter de lange vinteraftner til noget særdeles fornuftigt.
Ses.
Steen

Kathrine Kay sagde ...

Matrosklubben, det går strålende. Det næste møde er allerede ved at blive planlagt. Og i morgen skulle der komme en mail ud til alle danske matroser, eller matroser som sejler i Danmark om hvor og hvornår det næste møde foregår. Derudover så har matrosklubben fået en gruppe på facebook. Og i morgen vil de to nye ssk-assistenter gå igang med matrosens ABC, som skal godkendes på det næste matrosklubmøde. Når matrosens ABC er godkendt vil den blive lagt ud som artikel på sejlskibskontoret.
Til Steen kan jeg sige at en matros ikke har nogen alder, det eneste det kræver for at være med i matrosklubben er at man har udd. som ubefaren skibsass. og endnu ikke er begyndt på styrmandsskole.

Idalene Nielsen sagde ...

Juuhuu nu er vi totalt moderne og tekniske -skide godt Jesper =)

Jesper Hjorth Johansen sagde ...

Ja - er det ikke dejligt! Nu må vi jo bare håbe at der er nogen der vil bruge det!
Hvad med afløserbørsen 'læs opslagstavlen' kan vi få nogen til at bruge den?

Anonym sagde ...

Hej
Kanon ide jeg går selv med noget lignede i tankerne men der er ikke nok sømænd de fleste gider ikke at binde sig til alt muligt når de er hjemme det er det frie liv de fleste går efter

jeg tror i skal tage befarne og faglærte med også ellers er der ikke mange at gå efter jo flere jo bedre

jeg er selv bef skibsass og har været på flere skibe og det er som regel kun den ældre del der gør i foreninger/klubber og lign men for meste havner det på en eller anden bar eller lign og så er løbet kørt
så er det ikke som klub men mere som en fedt det er da også meget sjovt men det er jo ikke det
det drejer sig

kanon ide håber det lykkes
bjepsen.com

Kathrine Kay sagde ...

Hej, matrosklubben dækker også kategorierne befarne og faglærte skisass. Minimunskravet for at komme med til møderne er udd. som ubefaren, og maksimumskravet er at man er begyndt på styrmandsskole. Nå først man er begyndt at læse videre til styrmand er man ikke længere velkommen i matrosklubben. Matrosklubben er tiltænkt sejlskibsentusiaster med uddannelse. Nogle af de tanker som blev gjort på det første møde, er at disse møde kan bruges til at hilse nys sejlskibsfolk velkommen, at gøre dem opmærksomme på at de ikke er alene. Derudover er der ønske om at der på nogle af møderne kommer en gammel skipper forbi, og måske fortæller om de gode gamle dage hvor alting var meget værrer. Eller måske lidt underviser alle de unge grønne matroser i rigtegninger eller whatever. Alt er velkomment. Næste møde foregår den 12 april. FOr mere info, se annonce på SSK.
Hilsen Kathrine