tirsdag den 25. marts 2008

EN lille anekdote fra det virkelige liv.

Så er en uges kulturchock overstået, og jeg er nu tilbage på skolen i Frederikshavn. Hvilket er et endnu større kulturchock. Vi har idag lavet snemænd, og lært at quick-lashe(hvilket tager et stykke tid). Derudover så har jeg idag hørt endnu en ting om hvad det vil sige at være rigtig sømand. Vi(idalene, klassen og jeg) skulle have været til skriftelig eksamen i førstehjælp før påske. Pga sygdom blev det udskudt til idag. Flere af drengene fra klassen mente så at det er skolens skyld at de ikke var klar. For rigtige sømænd ligger jo i sprit når de har fri, og det var jo skolen som havde givet dem fri og dermed altså skolens fejl at de ikke var klar til eksamen idag.
Åh, endnu en anekdote fra Det nordlige jylland
Hilsen Kathrine, lidt syg og nu med nyt job

1 kommentar:

Idalene Nielsen sagde ...

Her følger endnu en heroppe fra det nordligeste nordlige nord! (hvor der er 40 km. til skagen, og det er lige så hurtigt at komme til norge som til fyn)

Først og fremmest.....hvor er det skønt at vågne om morgnen ved solen som skinner ind af vinduet, herlig måde at starte dagen på.

Til de som ikke følger ligeså ihærdigt med på kalenderen som os selv, kan jeg berette at vi har 7 uger tilbage. Hvis vi ikke tæller denne uge med, og selvfølgelig gør vi ikke det, for det er jo onsdag imorgen, og så er den næsten slut prut!!

"VI VIL UD OG SEJLE"!....
Heldigvis går turen fra Hobro til Århus med Brita i kommende weekend, jubii!

Dagen idag er blevet brugt på at lave noget gevind i nogle rør. Skrue disse rør sammen, for at skille dem ad igen. Proppe pakgarn og snask på, og skrue dem sammen endnu en gang...
For enkeltes vedkommede lykkedes det at bruge næsten hele dagen på at se på hvad andre laver, og så vidt muligt ikke selv gøre dagens gerning. (tænk at disse mennesker findes)...men ak sådan er det nu en gang her på denne skønne skole. ("Skønt" er i øvrigt et ord der burde bruges noget oftere hvis du spørger mig!)

Ja der er vist ikke mere herfra...

Vi ses /Idalene